Faxehallerne S/I

Idræts- kultur- og aktivitetscenter
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Julefrokost hos Faxe Madhus

fredag,6. december 2024 -18:00 - lørdag,7. december 2024 -2:00

Så er det tid til at julehygge med god mad, god musik og MASSER af dans, vi åbner dørene kl. 18,00.
Kl. 18,30 vil vi servere en god dansk julebuffet, bestående af 2 slags sild, fiskefilet med remoulade, æg og tomat, lun leverpostej med ristet champignon og bacon, flæskesteg med hjemmelavet rødkål, hjemmelavet hønsesalat, lune frikadeller med hjemmelavet rødkål og surt, mørbradbøffer med bløde løg og brun sovs. Maden rundes af med en god gang ris a la mande, selvfølgelig med tilhørende mandelgave.
Vi er så heldige at vi har fået skrevet kontrakt med de fantastiske Just in TIME OUT, som går på cirka kl. 19,00 og de vil give den MAX gas på scenen i 3 timer og derefter vil den legendariske DJ Navi fylde dansegulvet med alle de store hits, så i kan få danset julemaden af igen.
Husk at hvis i vil sidde sammen med nogen i kender så skal i købe billet i samme navn, for så vil i blive placeret ved samme bord billetter kan købes hos Billetto.dk
Hvis i som firma vil afholde jeres julefrokost her, så kan i kontakte os på info@faxemadhus.dk så vi kan skræddersy jeres julefrokost med borde og drikkevarer.
Man skal være fyldt 18år for at kunne deltage
Pris 350kr pr person
Vi glæder os til at julehygge med jer!

Detaljer

Start:
fredag,6. december 2024 -18:00
Slut:
lørdag,7. december 2024 -2:00

Arrangør

Faxe Madhus

Sted

Faxehallen